Appointment-System of the German Foreign Office — Tirana

Return New Appointment
Lista e Pritjes për punonjës të kualifikuar me miratim paraprak sipas § 81a A të Ligjit për të Huajt

Ju lutemi të regjistroheni këtu vetëm nëse zotëroni miratimin paraprak në procedurë të përshpejtuar për punonjës të kualifikuar sipas § 81a të Ligjit pë të Huajt.

Pasi të jeni regjistruar në listë, brenda 30 minutash do të merrni një konfirmim të parë me email së bashku me numrin e referencës dhe informacione të tjera rreth procedurës.

Sapo miratimi juaj paraprak sipas § 81a të Ligjit për të Huajt të ketë mbërritur në Ambasadë, përmes një email-i tjetër do t’ju njoftohet një datë e afërt aplikimi për vizë.

Nëse brenda katër javësh pas regjistrimit tuaj nuk ka mbërritur ende miratimi paraprak sipas § 81a të Ligjit për të Huajt, regjistrimi juaj pezullohet automatikisht.

Përshëndetje miqësore

Ambasada Gjermane në Tiranë
Return New Appointment

this may take a few moments ...
Your request is being processed ... please wait ... refreshing this page will delay your booking.